Over

Van Leijen

Timmerwerk en Restauratie

Mijn naam is Mark van Leijen. Ik ben geboren in Naarden op 16 augustus 1982.


Mijn vader was tegelzetter en stucadoor en ik mocht als kind nog wel eens met hem mee. De sfeer op die kleine projecten en de mensen die daar werkten lieten hun indruk en goede herinneringen achter.


Ik ben in 2002 begonnen als leerling timmerman bij een kleine aannemer uit het gooi. Hierna ben ik gaan werken bij een meubelmakerij waar ik nieuwe stellingen maakte voor de opslag van ornamenten. Een extra kantoorruimte maakte en het totale persluchtleidingwerk vervangen heb.

Het werk bij de meubelmakerij was een tijdelijke overeenkomst en ik ben daarna bij een interieur en standbouwbedrijf gaan werken.


Vervolgens heb ik een half jaar in het magazijn gewerkt van LG Electronics toen ik een advertentie zag van Randstad Bouwflex. “Betontimmerlieden en opruimers gevraagd”. De timmerfuncties waren al bezet dus ging ik opruimen. Dit was op een gigantische bouwput in het centrum van Almere Stad.


Na 5 maanden opruimen was ik dit werk alleen wel erg zat. Ik wilde weer gaan timmeren. De uitvoerder op dit project zei toen dat hij dan liever had dat ik voor hem ging timmeren dan ergens op een ander werk. Ik heb toen nog 3,5 maand als timmerman aan dat project gewerkt. Voor het volgende project werd ik voor een week ingehuurd, maar dat werd uiteindelijk 1,5 jaar. Uiteindelijk had ik een contract bij Randstad als timmerman 1. Ik heb nog diverse projecten doorlopen voor ik bij mezelf dacht dat ik gewoon als eigen baas wilde werken.


Zo gezegd, zo gedaan.


In 2008 is Van Leijen Timmerwerk opgericht.


Adres

Blazer 1

8531 CE  Lemmer

+31 (0)6-5318547

info@vanleijentimmerwerk.nl

Copyright © All Rights Reserved